3 híresség, akikről talán nem is tudtad, hogy gyógytornát használtak

0
128
gyógytorna

A fizikoterápia, magyarul gyógytorna olyasmi, amiből mindannyian profitálhatunk. A nagyobb balesetektől a kisebb sérülésekig, a fizikoterápiás kezelés csodákat tehet a kínzó fájdalom enyhítésében és a normális funkciók helyreállításában. De a fizikoterápia nem csak a sportolóknak való. Néhány színész és előadóművész is igénybe veszi a fizikoterápiát, hogy a legjobb teljesítményt nyújthassa. Néhány híresség még gyógytornászt is tart a személyzetében. Íme néhány példa:

1. Jennifer Aniston
A Jóbarátok sztárja fanatikus fitneszrajongó. Személyes gyógytornásza van, Dr. Karen Joubert, aki a gyógytorna fontosságát a sérülések megelőzésében, nem pedig a sérülés utáni kezelésben hirdeti. Egyik interjújában Joubert arra kéri ügyfeleit – köztük Anistont is -, hogy a színpadon a testtartásra koncentráljanak, és oktatást tart a megfelelő testmechanikáról és a sérülések megelőzéséről. Joubert azt is elmagyarázza, hogy a fizikoterápia segíthet kiküszöbölni a fájdalomcsillapítók szükségességét, amelyek mellékhatásai pusztítást végezhetnek a szervezetben. Kijelenti: „Ki ne szeretné jobban érezni magát, és mindezt egy jó gyógytornász útmutatásával, ahelyett, hogy függőséget okozó gyógyszereket szedne? A testtel való kapcsolatfelvétel az élet minden területén megváltoztathatja az életünket. ”

2. Tom Cruise
A Mission Impossible színészéről köztudott, hogy forgatás közben sérüléseket szenvedett a forgatáson. Cruise 2018-ban eltörte a bokáját, amikor a Mission Impossible – Fallout forgatása során átugrott egy épület felett. Az orvosai azt mondták neki, hogy lehet, hogy soha többé nem lesz képes futni. Cruise elhatározta, hogy folytatja a forgatást, és lám, csak hat hét késés volt a forgatásban, és a film még így is időben megjelent. Ezt a hat hetet agresszív rehabilitációval töltötte, hogy visszatérhessen a munkájához és ahhoz, amit a legjobban szeret.

3. Paul Walker
A néhai színész arról volt ismert, hogy saját maga csinálta a kaszkadőrmutatványait. Ennek eredményeképpen a legendás Fast & Furious sztárja karrierje során több sérülést is elszenvedett, és fizikoterápiára volt szüksége, hogy segítsen meggyógyulni azokból, amelyeket a forgatásokon való munka közben szenvedett el. Még a rajongóinak is válaszolt a Twitteren, megemlítve, hogy a reggelét fizikoterápiával kezdi.

Ne várjon a fájdalom súlyosbodására!
Végül ezek a színészek és előadóművészek a fizikoterápiát arra használják, hogy sérülésmentesek maradjanak, és visszatérhessenek szeretett szakmájukhoz. Ha olyan fájdalma vagy fájdalma van, amely visszatartotta Önt a legjobban szeretett tevékenységektől, lépjen kapcsolatba a legközelebbi gyógytornásszal, hogy még ma egy ingyenes állapotfelmérést kérjen! Ha érd közelében keres gyógytornászt, javasoljuk a Kekra Gyógytorna Centrum gyógytorna érd szolgáltatását, ahol nem csak kiváló szolgáltatást talál, de korrekt gyógytorna árak is várják.