Combfix tetoválás, combfix tattoo mi szól mellette és ellene?

0
349
comb tetoválás

A tetoválás egyre népszerűbb a lányok körében is, természetesen a lábak és a combok sem maradhatnak ki. Újabban divatos a combfix harisnya hatású tetoválás, azonban érdemes alaposan átgondolni, mielőtt belevágnánk.

Az ellenzők egyik leggyakoribb érve az, hogy mi lesz majd idősebb korban? Amikor már nem olyan feszes a test, vajon miként fog mutatni? Esetleg a munkakörünk olyan, ahol megkövetelt a diszkrét megjelenés és a női dresszkód a kosztüm, elég sok problémát vethet fel.

A másik fő ellenérv a szexuális szimbólum. A női lábak combfixben vitathatlanul erős szexuális üzenetet hordoznak. Ez fiatalon is okozhat problémákat – akár egy családi strandolás alkalmával -, de igazán jelentős később lesz, amikor már a gyerekekkel jár nyaralni a család.

Ha mindenképpen ki akarod próbálni, először a hennával kezdj, úgy átélheted az izgalmas hatásokat, mégsem kell örök életedre elköteleződnöd. Az is lehet, hogy egy diszkrétebb, mégis izgalmas comb tetkóval hosszútávon is jobban jársz.

Mi szól a combfix tetoválás mellett?

A fenti ellenérvek mindenfajta tetoválásra igazak. Amikor már megereszkedik, ráncosodik a bőr, mindegyik veszít az esztétikumából. Ami látható helyen van, az bizony egyes dresszkódokkal összeegyeztethetlen, így aki a tetoválás mellett dönt, az számol ezekkel. Ráadásul ma már számtalan módja van bőrünk és testünk fiatalságának megőrzésére, így csak extra motivációt kapunk arra, hogy figyeljünk oda magunkra.

Combfix tetoválás minták, ötletek

A teljesség igénye nélkül itt egy képgyűjtemény, ami ötleteket adhat a combfix tetoválás mellett, vagy ellene.

Ha mégis inkább a hagyományos, szexi combfix harisnya vásárlása mellett döntenél, néz meg a www.oke.hu kínálatát.