Fedezd fel a Greens of Daisy natúrkozmetikumokat!

0
1393
nő a természetben

Egyre többen szeretnek bele a növényi olajokat, kivonatokat tartalmazó natúrkozmetikumokba és szakítanak a szintetikus anyagokat tartalmazó készítményekkel. Valahol érzik, hogy a bőrük a természet erejére vágyik a mesterséges varázsszerek helyett.

De mitől tekinthető egy készítmény natúrkozmetikumnak? Az alábbiakban megtudhatod és megismerheted a Greens of Daisy natúrkozmetikumok előnyeit is.

Arc- és testápolást szolgáló készítményekről van szó, melyek elkészítéséhez kizárólag természetes anyagokat használnak fel. Gyógynövényeket, növényi olajokat, zöldségek és gyümölcsök kivonatait, fűszernövényeket találhatunk az összetevők között, szintetikus anyagot viszont nem tartalmaznak.

A bőrünkre kifejezetten jótékony hatással vannak a teljes értékű, hidegen sajtolt olajok, a természetes emulgeátorok, vitaminok, virágvizek. Ezek mind növényi összetevők. A nem vegán natúrkozmetikumok tartalmaznak állati eredetű anyagokat is, mint például lanolin, méhviasz, amit a vegán termékekbe nem tesznek.

Aki úgy dönt, hogy ezentúl csakis natúrkozmetikumokat használ, az egy lépést tesz a környezettudatos szemléletmód irányába, persze többen vagyunk, akinél ez már a sokadik lépés a természet felé fordulás útján.

A natúr szó itt nem kizárólag a természet fogalmával kapcsolható, hiszen a természet anyagait is válogatni kell. Szakértő szemek, mint a Greens of Daisy csapat tagjai pontosan tudják, mely készítmények az igazán értékesek, hatékonyak a bőrápolásban és melyek nem használhatók esetleges mérgező hatásuk miatt.

Sajnos a natúrkozmetikum szó ma nagyon népszerű, ezáltal kiváló marketingfogás is. Az érdeklődőknek nyitott szemmel kell járniuk, hogy a reklámok ne vezessék tévútra gyanútlan vásárlói szándékukat. Az összetevők vizsgálata kihagyhatatlan, ha egy natúrkozmetikumként hirdetett arcápolási vagy testápolási terméket látunk. Ha az összetételben kőolajszármazékot, parabéneket, illatanyagot, színezéket, vagy más szintetikus anyagokat találunk, akkor helytelenül reklámozzák így a terméket, mert az nem natúrkozmetikum.

A Greens of Daisy natúrkozmetikum illata natúr, enyhe, színét a természettől kapta. A természet olyan darabkáját tartalmazza, ami a bőrünk ápolását szolgálhatja. Nem is csoda, hogy olyan könnyen beleszeretünk.

A greensofdaisy.hu oldalon valódi naturkozmetikumokra lelhetsz és felfedezheted az arcápolás új dimenzióját.