Gumis lepedők – praktikusságból jeles!

0
66
gumis lepedo

Miért örvend elsöprő népszerűségnek a gumis lepedő? Nos, a kérdésre egyáltalán nem nehéz megtalálni a választ. A szóban forgó ágynemű rendkívül kényelmes, és hála az okos kialakításnak, egészen biztosan a helyén marad.

Gondoljon csak bele, milyen kényelmetlenséget is tud okozni az éjszaka folyamán elcsúszott lepedő – az összegyűrődött, a helyéről elcsúszott anyagon lehetetlen nyugodtan pihenni. A gumis lepedő kivédi ezt az akadályt, és a felhőtlen, békés pihenés előre borítékolható.

A gumis lepedők kialakításuk, anyaghasználatuk és méretük vonatkozásában is rendkívül színes spektrumot járnak be a kifogástalan nívóval és széles vevőkörrel rendelkező Piramis Függöny és Lakástextil webshop palettáján. Legyen szó bármilyen ágyméretről is, a frottír és a pamutjersey gumis lepedők között kényelmesen megtalálhatjuk a számunkra ideális darabot.

Számos terméket lehet akár magas hőfokon is mosni, fertőtleníteni – a strapabíró kialakításuknak köszönhetően kiállják a „megpróbáltatásokat”. A vízhatlan gumis lepedő remek választás a nagycsaládosoknak, de ezen kívül a betegápolásban is jó szolgálatot tesz.

Minőségi asztalterítő rendkívül színes választéka vár mindenkit

A fentiekben említett népszerű csapat az asztalterítő felhozatal vonatkozásában is elkápráztatja a webáruház látogatóit. Mert bizony az asztalterítők palettája valóban rendkívül gazdag: az elegáns szezonális asztalterítők mellett, a listán reprezentálva vannak a praktikus teflonos darabok, a csodaszép damaszt és impregnált terítők, a hagyományos vászonból és viaszos vászonból készített modellek, a kifejezetten vintage hangulatot árasztó kockás termékek és a díszterítők is.

Ez persze csupán a jéghegy csúcsa, a grandiózus lista valóban változatos, a terítők méretének, anyaghasználatának és mintázatának szemet gyönyörködtető sokszínűségéről már nem is beszélve. Ezek az asztalterítők nem csupán az otthonainkat varázsolják szebbé, hangulatosabbá, de éttermekben és úgy általában bármilyen intézményeben tökéletesen megállják a helyüket. A kollekciók minden egyes darabja rendkívül időálló, prémiumszínvonalat képviselő dizájnos termék.