Gyönyörű szív alakú ajkakat szeretnél? Russian Lips ajakfeltöltés

0
35
mosolygó nő

Az ajkak formája és teltsége gyakran meghatározó szerepet tölt be az arc megítélése szempontjából: van, aki sokkal nőiesebbnek véli a telt, szív alakú szájat. A Russian Lips ajakfeltöltés kifejezetten a szív alakra koncentrál, az arc természetes vonásainak figyelembevételével kerül feltöltésre a száj, hogy a végeredmény gyönyörű, de egyben harmonikus legyen.

Russian Lips – az orosz modellek névjegye

Az ajakfeltöltések egy olyan speciális technikájáról beszélhetünk, amely során az ajkak megjelenését kifejezetten szív alakúra formázzák hyaluronsav segítségével. Az elnevezés az orosz modellek telt és dús ajkaira vezethető vissza, illetve az orosz babák esetében is hasonló szájakat festettek. Elsődleges célja azonban nem a volumen növelés, hanem az ajak kontúrjának kihangsúlyozása, illetve a száj középső részének, az úgynevezett Kupidó-ívnek a formázása.

A Russian Lips alkalmazható akkor is, ha már van szájfeltöltésed, illetve abban az esetben is, ha még sosem próbáltad, azonban a végeredményen változtathat egy korábbi feltöltés. Miért? Ha sok töltőanyag van az ajkakban, akkor a korrigálás nehézkesebb, viszont ha kellő mértékben felszívódik a hyaluronsav, meg lehet próbálkozni legközelebb ezzel a technikával.

Nem csupán a felső ajak kerül formázásra, hanem az alsó íve is korrigálásra kerül, hogy megmaradjanak az arányok. A hyaluronsavas feltöltés jótékony hatásának köszönhetően pedig megszűnnek a száj körüli ráncok, az ajkak környéke pedig jóval hidratáltabbá válik, ezáltal rúzsozni is sokkal egyszerűbben lehet.

Hogyan történik a Russian Lips megvalósítása?

Mint a legtöbb esztétikai beavatkozás esetén, jelen esetben is egy konzultációval kezdődik a személyre szabott kezelési terv kialakítása. Erre azért van szükség, hogy az arc és a száj formájának megfelelően lehessen meghatározni a betölteni kívánt hyaluronsav mennyiséget, az eredmény pedig harmóniában álljon az arc karakterisztikájával.

Az eljárás maga egy rapid kezelés, körülbelül 20-30 perc alatt elkészülnek új ajkaid. A technika sajátossága, hogy a hagyományos ajaktöltéshez képest a fecskendő iránya nem vízszintes, hanem függőleges, valamint több apró szúrással kontúrosabb lesz a végeredmény, mint kevesebb szúrással, de nagyobb adag befecskendezésével.

A középvonalhoz képest a felső ajak jobban kiemelkedik, Russian Lips esetén a töltés iránya a száj sarkából indul befelé, emellett az orr alatti barázdákkal egy irányba mutató ajakrész kimarad a töltésből, így alakulhat ki a tökéletes szív alakú forma.

Mivel ez az ajakfeltöltés speciális technikát igényel, így nem szabad a véletlenre bízni az orvos választását, ugyanis kellő esztétikai érzés kell a megfelelő arányok eltalálásához. Emellett meg kell találni az egyensúlyt a páciens igényeihez mérten. Ebben Dr. Békés Annamária, az IdealMed Orvos-Esztétikai Centrum vezető főorvosa és csapata sok éves tapasztalattal és hozzáértéssel segíthet megvalósítani kéréseidet, és együtt megtalálhatjátok az aranyközéputat az ajakfeltöltésben!