Hogyan kell használni a testradírt?

0
157
bőrradír

Sima és rugalmas bőrt minden nő szeretne, de mégsem mindenki teszi meg a szükséges lépéseket érte. Pedig van néhány alapvető dolog, ami azonnal változást hoz.

Ilyen a test és bőrradír.

Persze nem mindegy, hogy melyiket választod és hogyan használod. Egy silány minőségű termék még kárt is tehet a szépségedben, ezért nem érdemes kockáztatni. Az Apis készítményekkel viszont biztosra mehetsz. Olyan szerves testradírokhoz juthatsz hozzá, amely a hámlasztó tulajdonságainak köszönhetően megszabadít az elhalt hámsejtektől és fokozza a mélyebb rétegekben a vérkeringést. Az összetevői közt felsorolt olajok és növényi kivonatok pedig táplálják a bőrt és filmréteget képeznek a felületükön. A bőr tisztább és feszesebb lesz a hatására.

Ha már megvan a kiváló termék, használni is tudni kell azt:

  • Először is vegyük figyelembe, hogy a testünknek arra a részére, ahol vastagabb a bőr, durvább szemcséjű radírt kell használnunk. Ahol vékonyabb, oda viszont enzimes, finom szemcséjűt vagy peelinget.
  • A testradírt nedves bőrre vigyük fel. Az arcot és inkább a dekoltázst is kerüljük! A gyengéd, körkörös, masszírozó mozdulatok a radír felvitelénél fokozzák a hatást. A talpunktól haladjunk felfelé. Használhatunk masszírozó eszközöket, szauna kesztyűt vagy testradírozó kesztyűt.
  • Néhány perc után alaposan öblítsük le a bőrt, a víz nagy részét itassuk fel. Nem baj, ha nem teljesen száraz, fel is vihetjük rá a tápláló krémet.
  • Ne radírozzunk napozás után, sérülés esetén.
  • Az optimális rendszeresség a 2-3 hét.

A testradírozás azoknak, akik odafigyelnek a szükséges testápolásra, alapvető kérdés. Emellett persze a bőrnek extra kényeztetés. Maximális esélyt ad arra, hogy a hidratáló krémek tökéletesen felszívódhassanak, hiszen ezt az elhalt hámsejtek komolyan akadályoznák.

Aki rendszeresen törődik a bőrével, tehát tisztítja és hidratálja, annak hosszabb ideig megőrzi fiatalságát és rugalmasságát. Van egy pont, ahonnan már szinte lehetetlen visszafordítani a negatív folyamatot, tehát megéri vigyázni a bőr minőségre.