Hogyan old meg a levelek borítékolását?

0
64
boritekologep - delfinrendszerhaz

Sok cégnél előfordul, hogy rendszeresen nagymennyiségű levelet kell beborítékolni, hogy azok végül eljussanak a postára, majd pedig a címzettekhez. Ez óriási munka, hiszen a levélpapírok összehajtogatása és borítékokba csúsztatása bizony nem két perc, ha sok ezer postázandóról van szó.

A borítékológép használata remek megoldást nyújt, ha gyorsan és hatékonyan szeretnénk megoldani ezt a feladatot. A másik opció nem más, mint a kézi borítékolás, de ez több szempontból sem előnyös. Lássuk, hogy miért is nem!

A kézi borítékolás hátrányai

A levelek nagy mennyiségű borítékolása csak akkor lehetséges, ha van hozzá elég munkaerő. Ez azt jelenti, hogy szükség van hozzá jó pár munkavállalóra, akik elvégzik a feladatot. Ezzel persze nincs semmi gond, ha a dolgozóknak épp nincs más tennivalójuk, ha viszont amúgy sem unatkoznának, akkor a borítékolás miatt a saját munkáik szorulnak háttérbe. Ezzel lassítják a mindennapos folyamatokat és ezzel együtt az egész cég működését. Külön embert pedig nem éri meg foglalkoztatni, mert a neki fizetett bér túl sokba kerül. Legfeljebb csak fiatalokat, pályakezdőket vagy szakmai gyakorlatra érkezőket lehetne bevonni a borítékolásba, de ők nem jelentenek folyamatos munkaerőt. A borítékolás pedig egy rendszeresen ismétlődő munkafolyamat, amit újra és újra el kell végezni.

Mit nyersz a borítékológép használatával?

Ha beruházol egy borítékológépre, azzal rengeteg időt megspórolsz az alkalmazottaknak, hiszen felgyorsítod a munkafolyamatot. Csak egyetlen emberre van szükség, aki betáplálja az adatokat a gépbe, betölti a borítékokat, levélpapírokat, majd pedig egy gombnyomással elindítja a sorozat borítékolást. Ezt követően a készülék teljes mértékben automatikusan működik. Már semmi más teendő nincs, mint a beborítékolt leveleket kivenni belőle.

Ha még nem tudod, hogy hol szerezhetnél be egy megbízható borítékológépet, akkor kattints a delfinrendszerhaz.hu oldalra! Itt fel tudod venni a kapcsolatot egy szakértői csapattal, akik segítenek megtalálni a tökéletes készüléket.