Íme, néhány ellenállhatatlan outfit tipp a női mokaszin főszereplésével!

0
68
mokaszin

A női mokaszin cipők nem csupán a kényelem szinonimái, hanem az elegancia és a stílusosság megtestesítői is egyben. Egykoron az őslakos amerikaiak hagyományos lábbelijeként váltak ismertté, míg napjainkban már a világszerte elismert divatikonok és stílusformálók alapdarabjai közé tartoznak.

Akadnak a témában íratlan, de alapvető szabályok?

Igen, így aztán, még mielőtt belemerülnénk a konkrét stílustippekbe, fontos néhány alapvető szabályt letisztázni. Először is, a női mokaszin cipő modellek és a ruhák kombinálásakor érdemes odafigyelni a színek és minták harmóniájára. A semleges színű variációk, mint például a bézs, barna vagy fekete, könnyen illeszkednek a legtöbb ruhadarabhoz. A CCC online felületén megannyi ideális modell várja a debütálást. Másrészt, ha a mokaszin díszítése vagy árnyalata hangsúlyosabb, akkor megéri visszafogottabb, egyszínű ruhát társítani mellé, hogy az egyensúly ne billenjen meg.

Mindennapos, de nem mindennapi!

A hétköznapi viselethez tökéletes választás lehet egy könnyed, virágmintás vagy pasztellszínű ruha mokaszinnal kombinálva. Ez a párosítás ideális tavaszi és nyári napokon, amikor a frissesség és a nőiesség kerül előtérbe. Egy midi vagy maxi hosszúságú, légies anyagból készült ruha különösen jól mutat a lapos talpú fazonokkal, laza, mégis elegáns megjelenést teremtve.

Az este a csábítás ígéretétől hangos!

Randevú, üzleti tárgyalás, családi összejövetel, vagy baráti kikapcsolódás? Az este hangulata így is, úgy is más, mint a nappalé, azaz a fellépést is ehhez célszerű igazítani. Például egy elegáns, földig érő ruha vagy egy merész, rövid koktélruha választásával. Ebben az esetben a mokaszinok lehetnek díszesebbek, például fémes ékekkel, strasszokkal vagy egyéb díszítőelemekkel megspékeltek. Az ilyen típusú lábbeli hozzáad egy modern twistet a hagyományos esti öltözékhez, miközben megőrzi a kényelmet és a stílusosságot. A CCC széles választékában ezek a kicsit extravagánsabb variánsok is megtalálhatóak.

A bohémság életérzése ruhákon keresztül is kifejezhető!

A bohém stílus kedvelői számára a mokaszinok és a hosszú, folyó anyagból készült, etnikai mintás vagy virágmintás ruhák kombinációja tökéletes összhangot kínál. Ez a megjelenés nemcsak komfortos, de kiemelkedően trendi is. A természetes anyagokból készült mokaszinok, mint például a valódi bőr, remekül kiegészítik a bohém ruhák textúráját és mintáit.

Most már a városi megjelenés is új stílust kíván?!

Valahogy így, igen! A városi, modern nő számára a mokaszinokkal kombinált elegáns, egyszerű vonalú ruhák jelenthetik a tökéletes szettet. Egy szűk szabású, egyszínű ruha vagy egy letisztult vonalvezetésű, midi hosszúságú ruha mokaszinnal kombinálva kifinomult, mégis praktikus városi chic megjelenést eredményez. Az ilyen típusú öltözék kiválóan alkalmas munkába járáshoz vagy egy délutáni városi sétához. Ha a személyes felpróbálás ígéretesebbnek tűnik, mint az online rendelés, akkor a CCC üzleteiben ez országszerte gond nélkül megvalósítható. Így a megszerzett tapasztalat többet mond minden szónál.

Figyelem, figyelem, a kiegészítőkről sem ér megfeledkezni!

Egy jól megválasztott táska, ékszer vagy öv hozzáadásával még inkább kiemelhető a mokaszinok és ruhák harmóniája. Például egy statement nyaklánc vagy egy elegáns karóra plusz ragyogást adhat hozzá az amúgy is csillogó összképhez.