Melyek a legjobb autóüvegek?

0
66
autouvegek

Azok, akik rajonganak az autókért, előszeretettel hasonlítják össze a különböző gyártók által készített alkatrészeket. Ez abban az esetben is így van, ha az autóüvegek kerülnek terítékre. Pár évvel ezelőtt egy komplett felmérés is készült, aminek keretén belül rangsorolták a legjobbakat. Vajon melyik lett az első?

Íme, a legjobb autóüvegek egy 2019-es felmérés szerint!

A harmadik helyen az 1932-ben alapított Guardian cég által gyártott autóüvegek szerepelnek. Kimagasló erősség és strapabírás jellemzi ezeket, mindamellett, hogy a napfény ellen is hatékony védelmet tudnak biztosítani. Ezen felül a felhasználók az üveg különleges árnyalatát is a pozitívumai közé sorolták, az ugyanis sokat dob az autó megjelenésén.

A második helyezett a Steklolyuks autóüveg gyártó cég lett, ami 1997 óta működik. Azóta pedig ez az egyik legnagyobb orosz vállalat, ami ezen a területen működik. Ők is magas ellenállóképességű szélvédőket gyártanak, amik kiállják az idő próbáját és ráadásul még olcsók is.

Az első helyet pedig az 1987-ben alapított FYG cég által készített autóüvegek nyerték el, amiknek a legszigorúbb teszteknek is meg kell felelniük ahhoz, hogy forgalomba kerülhessenek.

Profi autó szélvédő javítás csak karnyújtásnyira

A tökéletes vezetési élmény eléréséhez nagyon fontos, hogy rendben legyen a jármű szélvédője is. Ez alatt azt értjük, hogy ne legyenek rajta olyan nyomok vagy sérülések, amiket például a kő- vagy kavicsfelverődés okoz.

A tapasztalatok azonban azt mutatják, hogy a körültekintő hozzáállás ellenére is megtörténhet, hogy valami felpattan az üvegre. Ennek pedig az eredménye sok esetben az, hogy kell keresnünk egy szakembert, aki profi az autó szélvédő javítás területén.

Szerencsére nem kell messzire mennünk, ugyanis az autouvegek.hu oldalon csak karnyújtásnyira van tőlünk ez a személy. Amennyiben felvesszük vele a kapcsolatot, akkor nemcsak az autó szélvédő javításban tud segíteni nekünk, hanem a csere lebonyolításában is. Az, hogy melyikre van szükségünk, attól függ, hogy mekkora a kár és ennek fényében mennyire menthető meg az üveg.