Miért fontos, hogy jó öltönyt válassz?

0
63
nyakkendo_igazitas

A fellépés milyenségét nagyban befolyásolja a viselt ruházat minősége, külleme és a hordás módja. Nyomban látszik, ha valaki nem érzi jól magát a bőrében, ha úgy erőltetett fel mondjuk egy stílusában nem passzoló nadrágot vagy zakót. Ellenben az is azonnal érzékelhető, ha teljes az összhang. A magabiztosság, a kézzel fogható elegancia ilyenkor szemmel láthatóvá válik. S ez az a kisugárzás, ami átalakító erővel bír, még a tárgyalások is más alapokról indulhatnak, ha ilyen karakteres a belépő!

Melyik a befutó árnyalat?

Az optimális öltöny kiválasztása nem olyan nagy kihívás, de az tény, hogy egy valami nem hiányozhat a képletből. Az egyéni ízlés. Ugyanis hiába divatosak a vagány, szinte hivalkodó színek, ha személyesen ezek a variációk hordhatatlannak tűnnek. Ennek a fordítottja is igaz, mert mindegy, hogy a környezet konzervatívabb jegyeket képvisel, ha egyszer az extravagancia az, ami személyesen kiteljesítő hatású, akkor nincs mese, ez az az út, amin járni érdemes!

A szürke örök klasszikus, ami túlmutat a szokványos tradíciókon és mégsem hajlik az extremitás irányába. A fekete az a sláger, ami soha nem mozdul el a trend színpadáról. Túlságosan komoly, komor hatást is kelthet, ugyanakkor egy, kellően izgalmas fazon választásával máris átalakulhat a kép.

A 2022-es esztendőben minden figyelemre méltó, ami színes, szóval ennek a jegyében akár az extrább darabok is előtérbe kerülhetnek.

Mennyire mérvadóak a körülmények?

Abban az értelemben fontosak, hogy például munkahelyi vagy szimplán hétköznapi esetleg alkalmi viselet-e az öltöny nadrág. A munka világa megköveteli az eleganciát, mégpedig a hagyományosabb formából többnyire. Míg a mindennapokban nyugodtan hódíthatnak a szokatlanabb modellek.

Minden esetben célszerű alapul venni, hogy mi az, ami az adott szituációhoz, eseményhez és közeghez a leginkább passzol. Mivel egyetlen testhez álló választás döntő horderővel bír. Ha a bevezetőben már megemlített fellépés ellenállhatatlan, magával ragadó és bizonyosságot áraszt magából az már fél siker vagy éppen félig nyert üzleti megbeszélés!