Mik a legjobb pedikűrös eszközök?

0
81
pedikűrös lábkezelés

Ahhoz, hogy profi munkát tudjunk végezni, mindenképp érdemes profi és minőségi eszközöket beszerezni hozzá. Hiába vagyunk ugyanis maximalisták és precízek, ha nem megfelelő eszközökkel és anyagokkal dolgozunk, akkor bizony minden befektetett energiánk kárba vész. Az alábbiakban bemutatunk pár tuti pedikűrös terméket, amely egyik szakember eszköztárából sem hiányozhat.

Speciális és hatékony eszközök

A technológia fejlődésével újabbnál újabb pedikűrös szerszámok és eszközök jelennek meg a kínálatban. A minőségi márkák pedig jelentős fejlesztéseket végeznek azért, hogy még egyszerűbb és még gyorsabb legyen a lábápolás menete. Ezek között található például a praktikus öntapadós, cserélhető reszelő. A reszelőrész egyszerűen lehúzható és kicserélhető az elkopása után, ezért az eredeti eldobása nélkül lehet új csiszolófelületet cserélni a már megvásárolt eszközön. Cserélhető fej, illetve kupak ma már frézer esetében is kapható. Hasonlóan praktikus eszköznek számít a fém lábujjelválasztó, amely a szivaccsal ellentétben egyáltalán nem korlátozza a szakembert a kezelés elvégzésében. A lábujjak egészét lényegében képes szabadon hagyni, és kényelmessé teszi a szakemberek számára is a kezelést.

Professzionális krémek és ápolók

Az már sokak által köztudott, hogy a legjobb minőségű krémeket és ápolókat nem lehet csak úgy beszerezni akárhonnan. Ezért a legjobb, amit tehetünk, ha professzionális, kifejezetten pedikűrös szakembereknek készített termékeket szerzünk be. Jelenleg a piacon a legjobb termékek közé tartoznak az olyan márkák krémjei, amelyekkel egyszerre több problémát is megoldhatunk. Például az Arkada TC és az Unibrace termékei pont ilyenek. Az Arkada TC szérum nem csak kiválóan hidratálja és táplálja a bőrt, de felgyorsítja a sebgyógyulást, ráadásul még a gombás fertőzések kezelésére is kiválóan használható. Ezzel az egyetlen szérummal több problémát is azonnal orvosolni tudunk tehát. Egyébként az Arkada termékeinek többsége szintén egészen univerzálisan használható. Ezzel pedig nem csak pénzt spórolnak a szakemberek, de rengeteg időt is, hiszen nem kell folyamatosan váltogatni a különféle szereket, elég egyetlen típus is a teljes kezeléshez.