Zsinórfonal táska horgolás

0
224
zsinórfonal táska horgolás

A zsinórfonal az egyik legnagyobb áldás, ami a horgolós közösséggel valaha történt. Azt gondolod ez túlzás? Szerintem nem, de az biztos hogy elfogult vagyok, mert imádom! El is mondom Neked, hogy miért.

Horgolt táska zsinórfonalból

Az évek során több száz táskát horgoltam már és 90 százalékukat zsinórfonalból készítettem el. Számtalan mintát és technikát kipróbáltam, készítettem alkalmi kistáskától kezdve shopperen át hátizsákon keresztül mindent. Ezt csak azért írom le Neked, hogy tudd, tapasztalatból beszélek. Kiemelek néhány előnyt, ami Neked is fontos lehet.

  • A zsinórfonal elnyűhetetlen

Mindegy, hogy 5 vagy 3 mm-es pamut zsinórfonalat, vagy töltetlen prémium polisztirol zsinórfonalat használsz: amit készítettél, tuti hogy évekre elkísér. Egyszerű tisztán tartani és tartja a formáját.

  • Jól áll neki az egyszerű minta

Igen, jól gondolod. Ez azt jelenti, hogy nem kell horgoló Nagymesternek lenned ahhoz, hogy elkészíts egy olyan táskát, amivel kiváltod a HŰHA faktort a barátaidból vagy párodból.

  • A sikerélmény elkerülhetetlen

Mivel egy alapvetően vastag fonalról beszélünk, a horgolással gyorsan haladsz majd. Ez különösen kezdőként fontos, hiszen biztosan Neked is nagy szükséged van a pozitív visszacsatolásra. Ez a fonal egy valóságos dopamin generátor!

  • A szivárvány a négyzeten

A diszkrét pasztell színektől kezdve a harsány, élénk színekig szinte bármilyen színárnyalatban hozzáférhető. Ez a varázslatos színkavalkád a variációs lehetőségeket gyakorlatilag a végtelenhez közelíti, hiszen ugyanazt a mintát elkészítheted több száz szín összeállításban. A varázslatos ombre zsinórfonalakról nem is beszélve. 😉

Ahogy minden képzőművészeti termék esetében, úgy zsinórfonal vásárláskor is fontos, hogy kiváló minőségű alapanyagot használj. A minőségi fonal és a Te kreativitásod, alkotókészséged összeadva az igazi varázslat. Ha prémium minőségű zsinórfonalakat átgondoltan összeállított színválasztékban keresel, akkor ez lesz a Te fonal webáruházad: https://magicyarn.hu/